4 asmenų pripučiama SPA sūkurinė vonia 180 cm x 66 cm Bestway 60007

Akcija -25%Šią prekę Lietuvoje pristatysime per 3 - 5 d.d.
Šią prekę Lietuvoje pristatysime Nemokamai!

Prekės kodas: LNT9801

Turimas kiekis: Prekė yra sandėlyje

Pirkite DABAR ir pristatysime per 3 - 5 d.d.
Šią prekę Lietuvoje pristatysime Nemokamai!
€54162 €71937 su PVM
Sutaupote - €17775
Turite klausimų apie šią prekę? Klauskite

Su naujo dizaino, Bestway firmos sūkurine vonia "Lay-Z-Spa TAHITI" galėsite nusikelti į dangiškas atostogas savo kieme, nepaisant sezono! Papildomas šios naujoviškos sūkurinės vonios privalumas yra LED apšvietimo sistema, kurią galima nustatyti pagal Jūsų poreikius ir vakarui suteikti dar ryškesnių spalvų.
Po sunkios darbo dienos nėra nieko geriau nei atsipalaiduoti maloniame, šiltame vandenyje. Sūkurinėje vonioje lengvai gali tilpti net 4 suaugusieji, todėl galėsite puikiai praleisti laiką su draugų kompaniją arba šeimos nariais. Bestway sūkurinę vonią galėsite pripūsti be jokių sunkumų ir papildomų įrankių - pakanka tik plokščio paviršiaus. DuraPlus ™ medžiaga, iš kurios yra pagaminta sūkurinė vonia, leis ja džiaugtis ne vienerius metus. Sūkurinės vonios spalvos tiks bet kuriame sode ir terasoje. Leiskite sau pasimėgauti ne tik šiltu vandeniu, bet ir SPA malonumais!

Puikiai tinka susitikimams iki 4 žmonių grupei
Dėka sūkurinės vonios apvalios formos ji neužima daug vietos, bet tuo pačiu yra pakankamai erdvi, kad galėtumėte atsipalaiduoti ne tik dviese, bet ir keturių žmonių grupėje. Minkšta ir plati sūkurinė vonia leis patogiai atsiremti į sienas ir mėgautis SPA malonumais, bei nuostabia kompanija.

Raminanti masažo sistema "AirJet™"
"Lay-Z-Spa TAHITI" sūkurinėje vonioje yra net 120 purkštukų, išleidžiančių burbuliukus iš vonios dugno, kad būtų sukurta šilta, burbuliuojanti aplinka. Šie raminantys burbuliukai padės atsipalaiduoti ir pamiršti visus rūpesčius.

Daugiafunkcinis siurblys
Sūkurinė vonia turi įrengtą daugiafunkcinį, modernų siurblį kuris yra atsakingas ne tik už vandens filtravimą, bet ir už masažo sistemos valdymą. Siurblys yra lengvai pasiekiamas iš SPA vidaus, jame yra gėrimų ir užkandžių laikikliai. Naujausios integruotos technologijos dėka tuo pačiu siurbliu galite vienu metu pašildyti kubilą, įjungti masažo sistemą ir filtruoti vandenį.

"ChemConnect™" dozatorius
Komplekte esantis dozatorius palaiko švarų ir sveiką vandenį tolygiai paskirstydamas chlorą.

LED apšvietimas
Galėsite savo vakarą nuspalvinti įvairiomis spalvomis! Pasirinkite Jūsų norus atitinkantį apšvietimą ir mėgaukitės "Lay-Z-Spa TAHITI"

"Freeze Shield™“ automatinio šildymo funkcija
Neleidžia vidiniams komponentams užšalti esant žemesnei temperatūrai.

Specifikacijos:

  • Sienos pagamintos iš "DuraPlus" itin patvarios, trijų sluoksnių medžiagos, atsparios pažeidimams
  • Patogios rankenos, skirtos nešti tuščią sūkurinę vonią
  • Vandens užpildymas (80%) 669 L
  • Greito vandens šildymo sistema
  • Mozaikinis dugnas
  • 220-240V ~ 50Hz, 2050W esant 20 ℃
  • Faktinis vandens srautas 1,325 L
  • Šildymo sistema 1,5-2,0 ℃ / h
  • Sūkurinės vonios dydis 180 x 66 cm
  • Sūkurinės vonios vidinis skersmuo 132 cm
  • Tuščios sūkurinės vonios svoris 34 kg
  • Pripildyto SPA svoris 696 kg

Rinkinyje yra:

  • Pripučiama sūkurinė vonia
  • Daugiafunkcinis siurblys
  • Sustiprintas vonios uždengimas su užsegimais
  • "ChemConnect™" chemijos dozatorius
  • VI tipo siurblio filtras
  • LED diodas 
  • Taisymo pleistras

Nešiojamą "Lay-Z-Spa TAHITI" sūkurinę vonią galėsite pastatyti praktiškai bet kur, svarbiausia rasti plokščią paviršių. Galėsite patys rinktis norimą vietą kurioje jaučiatės ramiausi ir netgi peizažą į kurį norėsite žiūrėti ramiai ir maloniai atsipalaiduodami šioje nuostabioje sūkurinėje vonioje! 

ĮSPĖJIMAS! Vaikų be priežiūros baseine nepalikti. Baseiną rekomenduojama statyti taip, kad jis nesiremtų į stacionarius, kietus ar smailius daiktus.

Parašyti atsiliepimą
Susijusios prekės
Atsiliepimai
⭐⭐⭐⭐⭐
Operatyviai gauta prekė
Peržiūrėti pirktą prekę Eglė 2023-12-09
⭐⭐⭐⭐⭐
Viskas puiku, gavome greitai
Peržiūrėti pirktą prekę Jonas 2022-12-09
⭐⭐⭐⭐⭐
Labai gražus ir kokybiškas, geras apšvietimas namuko viduje, gavome greitai, saugiai supakuota. Dėkojame ir linkime sėkmės
Peržiūrėti pirktą prekę Jolka 2022-12-06
⭐⭐⭐⭐⭐
Labai gražiai gyvai atrodo, gražus ir kokybiškas rinkinukas, iš karto dovanojome. :) ačiū už greitą pristatymą
Peržiūrėti pirktą prekę Jolita 2022-12-01

Žaislų kalnas ⭐⭐⭐⭐☆

⭐⭐⭐⭐⭐
Puiki komanda! Užsakytas ir kokybiškas prekes į namus gavau per nepilną parą. Ačiū už operatyvų ir nuoširdų darbą! ❤️ Rekomenduoju.
Ilona Blažienė 2022.12.29 — prieš 2 mėnesius
⭐⭐⭐⭐⭐
Esame labai patenkinti aptarnavimo kokybe, konsultavusio asmens, Dominyko ,kompetencija. Prekė atvyko laiku,kaip ir žadėta, šventė pavyko,jubiliatas laimingas - Ačiū:)!
Jūratė A. 2023.01.07 — prieš 2 mėnesius
⭐⭐⭐⭐⭐
Noriu labai padėkoti už operatyvumą ir teisingą požiūrį į klientą. Kadangi dovaną užsakinėjau jau likus savaitei iki didžiųjų švenčių, tai jau ir pats buvau nusiteikęs, kad gali kilti nesklandumų. Dienai iki numatyto pristatymo, vakare sulaukiu skambučio, kad jūsų dovaną jau turime, bet kurjerių tarnyba labai užimta ir tikėtina, kad dovanos iki Kalėdų negausite, tačiau siūlome jums ją atsiimti. Laikas tam buvo pasiūlytas tikrai lankstus. Kiti būtų tiesiog dovaną išsiuntę ir jos laiku negavus, geriausiu atveju atsiprašę paminėdami, kad žinote, švenčių metas, kurjeriai užimti ir bla bla bla... Nusimetę atsakomybę ir tiek. O su tokiu požiūriu į klientą, verslas klestės ir sėkmė lankys tikrai dažnai! Ačiū!
Paulius Natalevičius 2022.12.23 — prieš 2 mėnesius
⭐⭐⭐⭐⭐
Aptarnavimas priimtinas - reaguoja greitai, informaciją apie užsakymo vykdymo eigą periodiškai patikslina. Prieškalėdiniu laikotarpiu, kai užsakymų gausa, tvarkosi pagirtinai.
Ramute Bruzgeleviciene 2022.12.16 — prieš 3 mėnesius